Com treballem

Com treballem

FENT-HO FÀCIL, JUNTS I A MIDA

LA TEVA IDEA O NECESSITAT ÉS EL PRIMER PAS. NOSALTRES SOM EL SEGÜENT

 

Cada Projecte és ÚNIC. Analitzem i estudiem la viabilitat tècnica del Projecte i com arribar als vostres compradors potencials amb el producte i disseny més adequat. Aportem valor afegit a cada Projecte gràcies a la nostra Especialització i Experiència.

 

Prototipat. Finalitzat el Disseny i desenvolupament fabriquem un PROTOTIP per aplicar millores potencials i validació del Client. 

Producció d'Equips. Produïm des d'Equips Portàtils fins a Equips de major volum i des de sèries curtes fins a grans produccions.

Acord de confidencialitat. Els nostres Projectes són ÚNICS i EXCLUSIUS per a cada client.

Garantía dels Productes. Fabriquem Equips distinguits en el mercat per la seva qualitat, robustesa i durabilitat amb una garantia de 2 anys.

Només fabriquem per a distribuïdors i empreses especialitzades. No disposem de botiga on-line i cooperem amb el canal de distribució.

Suport al Client. Potenciem la relació de Partner amb els nostres clients donant suport tècnic a la xarxa de distribuïdors.

Estratègies Comercials. Col.laborem amb els distribuïdors/empreses especialitzades en dissenyar les campanyes de comunicació.

 

Junts perquè el vostre Projecte és el nostre Projecte.

SERVEI, QUALITAT I COMPROMÍS

joven-disenador-grafico-trabajando-oficina.jpg
cerrar-manos-trabajando-proyecto.jpg
gerente-fabrica-lee-instrucciones-computadora-mientras-verifica-medidas-perno-acero-edificio-industrial-trabajadores-manuales-estan-segundo-plano.jpg
envasar-2.jpg
produccio-1.jpg
envasar-1.jpg
piezas-metalicas-tratadas-revestimiento-zinc.jpg
micrauto-1.jpg
IMG20230614094830.jpg
ingeniero-dibujo.jpg
cerrar-retrato-manos-mujer-joven-sosteniendo-tubo-ensayo-liquido-amarillo.jpg


CO-PARTENARIAT: La estructura de treball ens diferencia i ens permet estar en evolució continua. 
Tenim acords industrials amb importants col.laboradors (laboratoris, enginyeries, etc) com a eina per aconseguir la màxima Especialització i Professionalitat. 

Desenvolupament de nous components i Productes: Participem activament amb els nostres proveïdors en el camp de l'Investigació, Desenvolupament i Innovació I+D+i.

Fabricació d'Equips: Fabriquem els Equips en les nostres instal.lacions de la província de Barcelona.

Fabricació i envasat de Productes Químics: Formulem i envasem els Produces Químics en una empresa participada en contacte continu amb el nostre departament tècnic i de qualitat.